Frozen speelgoed

Home/Frozen speelgoed
Frozen speelgoed 2017-05-03T15:09:17+00:00

Frozen speelgoed

Het belang van spelen

Kinderen en speelgoed. Een onafscheidelijke combinatie. Hoewel het er in woningen, waarin met jonge kinderen geleefd wordt, vaak rommelig uitziet met allemaal rondslingerend speelgoed, is speelgoed van groot belang bij een opgroeiend kind. Spelen heeft namelijk een grote invloed op de persoonlijke ontwikkeling van een kind. Daarnaast heeft het ook een waarde op andere vlakken. Denk hierbij aan motorisch, intellectueel en sociaal. Het bouwen van een toren lijkt zo simpel, maar een kind leert hiermee beide handen goed te gebruiken en vergaard kennis met betrekking tot ruimtelijk inzicht en natuurlijk de zwaartekracht wanneer de toren opvalt. Het samen spelen, het delen van speelgoed, maar ook wanneer er niet gespeeld kan worden met speelgoed omdat het bijvoorbeeld kapot is of omdat het niet mag van de ouders zijn allemaal leerprocessen op sociaal vlak. Bij de keuze van het speelgoed voor een kind is het dan ook wenselijk om te kijken naar het educatieve aspect hiervan. Er is tegenwoordig veel leuk, goed en educatief speelgoed op de markt, dus er is keuze genoeg. Let altijd op de juiste leeftijd en of het speelgoed past in de beleefwereld van het desbetreffende kind. Disney maakt goed gebruik van de populariteit van de films door passend speelgoed op de markt te brengen. Hoog bovenaan het verlanglijstje van menig jong meisje staat dan tegenwoordig ook Frozen speelgoed.

 

Frozen speelgoed voor baby’s en kinderen tot 3 jaar

Baby’s en jonge kinderen tot drie jaar ontdekken veel met mond en handen. Vooral groter speelgoed doet het daarom goed, maar ook vanwege het gevaar dat ze kleinere objecten kunnen inslikken. Een kleurrijke rammelaar is een prima cadeau. Worden ze wat ouder dan valt al snel te denken aan blokken of een pop. Hiervan is ook Frozen speelgoed te vinden, al zullen ze pas vanaf ongeveer anderhalf tot twee jaar de connectie met de film leggen, kleurrijk is het wel. Veel van het Frozen speelgoed bestaat uit poppen. Er zijn verschillende soorten, maar de wat grotere, pluche varianten zijn erg geschikt voor deze leeftijdsgroep. Ze kunnen hiervan al leren waar de ogen, neus en mond zitten en deze aanwijzen op de pop. Poppen zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt, al zal je zien dat meisjes vaak de pop meer verzorgen en jongens er vooral mee aan de wandel.

 

Educatief Frozen speelgoed voor kinderen tussen 3 en 6 jaar

Vanaf drie jaar gaat een kind al veel meer connecties leggen en heeft al een grote woordenschat. Er zal al veel speelgoed in huis zijn waar af en toe nog mee gespeeld wordt, maar wat nog vaker rondslingert. Om het speelgoed op te bergen zijn er speciale Frozen speelgoed opbergkasten gemaakt. Er zijn verschillende varianten, allemaal erg leuk, en toch niet de opvallend in de woonkamer. Op deze manier maak je al snel echt een eigen speelhoekje voor je kind, waar hij of zij zich prima zal vermaken. Aan het eind van de dag kunnen jullie samen alles opruimen door alles weer in de Frozen speelgoed kist op te bergen. Niet alleen handig, maar ook nog eens leerzaam. Verder zijn er van Frozen ook speelhuisjes en tenten te vinden welke prima aansluiten bij deze leeftijd. Langzaamaan kan ook al eens begonnen worden met een gezelschapsspel. Als je op zoek bent naar Frozen speelgoed voor deze leeftijdsgroep kijk dan bijvoorbeeld eens naar het memory spel. Erg leuk, omdat alle plaatjes bekend zullen voorkomen bij de kinderen en ze vaak de namen van de personages beter kennen dan de ouders.

 

Educatief Frozen speelgoed van 6 tot 9 jaar

Wanneer een kind de leeftijd van 6 jaar heeft bereikt zijn al heel veel zaken ontwikkeld. Bij een groot deel van deze kinderen is spraak ontwikkeld en doordat ze naar school gaan zullen ze ook leren lezen en vaker vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om samen te spelen. Met het Frozen speelgoed kan je hierop inspelen door boekjes van dit thema aan te schaffen. Lezen ze op school nog niet zo snel mee? Deze boekjes van Frozen zullen ze vast verslinden, wat uiteindelijk niet alleen goed is voor het begrijpend lezen, maar ook voor het zelfvertrouwen. Wat kleine poppen waarmee ze verschillende situaties uit de film kunnen naspelen zijn ook erg gewild op deze leeftijd. Er bestaat ook een Frozen poppenhuis wat vanaf deze leeftijd zeker interessant zal worden, maar ook de volgende leeftijdscategorie zal hier nog veel plezier mee beleven. Ook puzzels en andere gezelschapsspellen zijn er te verkrijgen als Frozen speelgoed. Erg leuk voor als er vriendjes komen spelen, maar natuurlijk ook om met het hele gezin te spelen. Het Frozen pop up spel is een soort mens erger je niet of het Monopoly junior spel van Frozen zijn dan ook zeker aanraders.

 

Educatief Frozen speelgoed van 9 jaar tot 12 jaar oud

Ook voor de oudere kinderen tussen de negen en twaalf is spel nog erg belangrijk. Ook voor hen zal het Frozen thema nog erg tot de verbeelding spreken, maar er is genoeg Frozen speelgoed wat aansluit bij deze leeftijd. Veel meisjes beginnen zich op deze leeftijd te interesseren in mode en make-up. Voor hen zijn er nagelsetjes en make-upsetje van Frozen te vinden. Daarnaast zijn er ook kaptafeltjes in het Frozen thema. Erg leuk voor op de kinderkamer en gegarandeerd uren speelplezier. Voor de creatieve kinderen van deze leeftijd is er ook genoeg keuze. Zo kan een eigen tas getekend worden en zijn er mogelijkheden om je eigen armbandjes te maken. Ook vinden veel kinderen het op deze leeftijd nog steeds leuk om scenes uit de film na te spelen of een heel nieuw verhaal te verzinnen. Op deze creativiteit kan je inspelen met verkleedkleding. Van alle personages uit de film zijn er kostuums te vinden. Gegarandeerd uren speelplezier.

 

Geef speelgoed wat past bij het kind

Spelen is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van ieder kind. Veel Frozen speelgoed haakt prima in op het thema. Niet alles zal voor ieder kind geschikt zijn. Leeftijd, maar ook persoonlijke voorkeur zijn hiervoor belangrijke factoren. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos en er is ook genoeg Frozen speelgoed waar de meeste kinderen jaren plezier van kunnen hebben. Naast al het speelgoed is er van Frozen ook nog veel andere leuke dingen te vinden. Bijvoorbeeld kleding, beddengoed, drinkbekers en tassen. Altijd leuk om te geven en natuurlijk nog leuker om te krijgen.